Kokonaispalvelu

Automaatiotoimitukset

Päätoiminta-alueemme ovat teollisuusautomaatio-ja saneerausprojektit, tuotekehitys- ja asiantuntijapalvelut sekä laitemyynti teollisuuden eri alojen tarpeisiin.

Projektitoimitukset sisältävät pääsääntöisesti sähkönjako- ja ohjauskeskuksen, ohjauslogiikan, valvomon tai operointipaneelin ja raportoinnin. 

Keskusvalmistus

Projekteissa käytettävät ohjaus- ja sähkönjakokeskukset kootaan omassa keskusvalmistuksessa. Vuosien kokemus ja osaaminen ulottuu pienistä ohjauskoteloista isoihin ohjauskeskus-kokonaisuuksiin ja sähkönjakokeskuksiin.

Laitetoimittajariippumaton

Olemme laitteistoriippumaton projektitoimittaja, joten saat meiltä projektikokoneisuuden haluamillasi laatutuotteilla.

Saneerausprojektit

Meillä on vahva osaaminen myös vanhoihin alan laitteisiin, järjestelmiin ja ohjelmistoihin. Laaja automaatioalan yhteistyöverkostomme takaa, ettei haastavinkaan saneerausprojekti jää toteuttamatta. Kokemusta löytyy aina 70-luvun laitteistoihin asti.

Teollisuusväylät

Ethernet standardeihin pohjautuvat teollisuusväyläratkaisut, IoT ja hajautetut IO:t sekä etähallinta pilvipalveluiden kautta.

Meiltä löytyy myös TCP/IP pohjainen liityntäratkaisu puolijohdeteollisuuden käyttämään SECS/GEM (HSMS) HOST/TOOL-laiteliityntä- ja tiedonsiirtoprotokollaan. 

Lue lisää: SECS/GEM

%d bloggaajaa tykkää tästä: