Olemme täyden palvelun automaatiotoimittaja. Päätoiminta-alueemme ovat teollisuusautomaatio-ja saneerausprojektit,  tuotekehitys- ja asiantuntijapalvelut sekä laitemyynti teollisuuden eri alojen tarpeisiin.

Palvelumme sisältää projektoinnin esisuunnittelusta toteutukseen ja asennuksiin. Projektin alkaessa kartoitamme asiakkaamme aidot ja todelliset tarpeet. Näiden tietojen pohjalta teemme realistisen aikataulutuksen sekä onnistuneen automaatio-, sähkö- ja ohjelmasuunnittelun. Projektitoimitukset sisältävät pääsääntöisesti sähkönjako- ja ohjauskeskuksen, ohjauslogiikan, valvomon tai operointipaneelin ja raportoinnin. 

Ethernet standardeihin pohjautuvat teollisuus-ethernet väyläratkaisut (EtherCAT, Profinet, Ethernet/IP) ja hajautetut IO:t sekä etähallinta pilvipalveluiden kautta ovat tämän päivän projektitoimituksissamme vahvasti mukana.

Meiltä löytyy myös TCP/IP pohjainen liityntäratkaisu puolijohdeteollisuuden käyttämään SECS/GEM (HSMS) HOST/TOOL-laiteliityntä- ja tiedonsiirtoprotokollaan.  Tällä hetkellä tuettuna E37-0303, E37.1-0702, E5-0707, E30-0307 SEMI standardin mukaiset protokollat.       Lue lisää: SECS/GEM.

Projektitoimitus testataan ja simuloidaan ennen toimitusta asiakkaalle, jolloin käyttöönottoaika asennuspaikalla jää mahdollisimman lyhyeksi ja prosessi on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton.

Saneerausprojektin ollessa kyseessä, meillä on vahva osaaminen myös vanhoihin alan laitteisiin, järjestelmiin ja ohjelmistoihin. Laaja automaatioalan yhteistyöverkostomme takaa, ettei haastavinkaan projekti jää toteuttamatta. Kokemusta löytyy aina 70-luvun laitteistoihin asti.

Projekteissa käytettävät ohjaus- ja sähkönjakokeskukset kootaan omassa tuotannossa. Vuosien kokemus ja osaaminen ulottuu pienistä ohjauskoteloista isoihin ohjauskeskus-kokonaisuuksiin ja sähkönjakokeskuksiin.

Olemme laitteistoriippumaton projektitoimittaja, joten saat meiltä projektikokoneisuuden haluamillasi tuotteilla.

Toimitamme myös talo-ja teollisuussähkökeskuksia ja suoritamme asennuksia.

 

iStock_000017937355_Large - MV

Engineer In Factory Using Digital Tablet