Toimintamme kehittyessä, haemme automaatioalan ammattilaisia haastaviin ja monipuolisiin tehtäviin kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden parissa.

Kaikissa haettavissa tehtävissä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvällä tasolla olevaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä erinomainen suomen kielen taitoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä tiimitaitoja, omaaloitteisuutta, tarkkuutta, aikaansaavaa työotetta ja joustavuutta. Olet valmis matkustamaan tarvittaessa.

Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen ja monipuoliseen työhön sekä kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut. Tukenasi on toimiva ja positiivinen työyhteisö: asiantuntevat kollegat ja monialainen osaamisemme. Toimipaikkamme sijaitsee Espoon Kivenlahdessa.

Jos haluat työskennellä tulevaisuuden  automaatiotekniikan haasteiden parissa ja katsot olevasi hakemamme osaaja, lähetä avoin hakemus sähköpostilla info(at)glotech.fi tai tomi.nikkanen(at)glotech.fi .

 

Automaatiosuunnittelija (SW)

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Edellytämme sinulta aikaisempaa käytännön kokemusta logiikkaohjelmoinnista ja valvomosuunnittelutehtävistä (InTouch). Lisäksi hallitset relaatiotietokannat (SQL, Access). Erilaiset laiteliitynnät (OPC), väyläratkaisut (EtherCAT, IoT, Profibus/Net) ja tiedonsiirtostandardit ovat sinulle myös tuttuja.

 

Sähkösuunnittelija (EL)

Tehtävään soveltuvan insinööri-tason koulutuksen lisäksi edellytämme aikaisempaa kokemusta teollisuuden automaatio- ja sähköjärjestelmien projektisuunnittelusta sekä asennuksista. Työssä tarvitaan hyvää käytännön osaamista CADS suunnitteluohjelmasta.